Θωρακισμένες Πόρτες

Sabadoor Laminate Doors Θωρακισμένες Πόρτες

Laminate

Sabadoor Doors Παραδοσιακές Θωρακισμένες Πόρτες

Παραδοσιακές

Sabadoor Aluminium Doors Αλουμινίου Θωρακισμένες Πόρτες

Αλουμινίου

Η ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ

Για δεκαετίες οι θωρακισμένες πόρτες και γενικότερα οι πόρτες ασφαλείας αποτελούν ιδανική λύση τόσο σαν πόρτες εισόδου διαμερισμάτων, όσο και σαν είσοδοι πολυκατοικιών ή μονοκατοικιών. Στην Sabadoor θα βρείτε πολύ ευρεία γκάμα σε πιστοποιημένες θωρακισμένες πόρτες είτε εσωτερικής είτε εξωτερικής χρήσης.

Μέσα στην γκάμα μας έχετε δεκάδες επιλογές σε χρώματα superior laminate με ιδιότητες anti-scratch και no-fingers, πολλές λύσεις σε σχέδια παντογράφου και πόρτες με αληθινό ξύλο, matte υφή και κομψό σχεδιασμό. Θωρακισμένες πόρτες με μασίφ επενδύσεις ή κόντρα πλακάζ ιδανικό για εξωτερική χρήση που προσφέρουν αληθινή ασφάλεια.

Γιατί εμάς;

Η Sabadoor καινοτομεί στο στυλ, δημιουργώντας πόρτες με επιβλητικές κεραμικές επιφάνειες, ή γυάλινες πόρτες.

Το σήμα κατατεθέν της εταιρείας αποτελούν οι άριστες αξονικές πόρτες Pivot δικής μας κατασκευής, που προορίζονται για βίλες, εισόδους πολυκατοικίας και συνεπίπεδες κατασκευές.

ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τι είναι αυτό που ορίζει μια θωρακισμένη πόρτα ως αληθινά ασφαλή; Παρακάτω αριθμούμε για εσάς τα βασικά χαρακτηριστικά μιας ασφαλούς πόρτας με σειρά σημαντικότητας, καθώς και γιατί είναι σημαντικά:

 1. Ακριβής Διάσταση κατά Παραγγελία
  Τα περισσότερα εργοστάσια κατασκευάζουν πόρτες τυποποιημένης διάστασης. Στην Sabadoor δημιουργούμε την δική σας θωρακισμένη πόρτα στην ακριβή διάσταση του δομικού ανοίγματος της κατοικίας σας.
  Γιατί; Η ακριβής διάσταση πόρτας σημαίνει μεγαλύτερη αντοχή στην διάρρηξη με λοστό.
  ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΥΠΟ ΠΟΡΤΑΣ S14
 2. Βάρος και Πάχος Υλικών Κατασκευής
  Το βάρος της πόρτας σας, καθώς και το πάχος των μεταλλικών στοιχείων είναι μη ορατά δια γυμνού οφθαλμού. Επίσης, είναι τα υλικά που έχουν το μεγαλύτερο κόστος για την κατασκευάστρια εταιρεία. Επομένως για να επιτύχει ανταγωνιστική τιμή ένα εργοστάσιο μπορεί να κάνει εκπτώσεις στα μεταλλικά στοιχεία που χρησιμοποιεί για να κερδίσει την πώληση.
  Γιατί; Μια δυνατή κατασκευή θώρακα με πάχος λαμαρίνας άνω του 1mm και τριπλή θωράκιση μπορεί να αποτρέψει την διάρρηξη με λοστό, την υποχώρηση της πόρτας με υδραυλικό γρύλο, την διάρρηξη με τρύπημα σε καίρια σημεία
  ΖΗΤΗΣΤΕ EXTRA ΤΡΙΠΛΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΠΑΤΕΝΤΑΣ SABADOOR!
 3. Κλειδαριά
  Η κλειδαριά της θωρακισμένης πόρτας, όπως και το χερούλι, είναι τα 2 εξαρτήματα που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση. Αποτελούν καίρια σημεία φυσιολογικής φθοράς της πόρτας. Η κλειδαριά, εκτός της ανάγκης λειτουργίας της πόρτας, εξυπηρετεί και την ασφάλειά της. Γι’ αυτούς λοιπόν τους λόγους, είναι σημαντικό να επιλέξετε προσεκτικά τόσο την κλειδαριά (μηχανισμό), όσο και τον κύλινδρο (κλειδί).
Sabadoor Doors Παντογραφικές Θωρακισμένες Πόρτες

Παντογράφου

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ AMERICA 7

America

Προσαρμόστε στην πόρτα σας

Προστασία κυλίνδρου

Χερούλια – Λαβές

Smart Lock

Βιομετρική ασφάλεια