Εσωτερικές Πόρτες

Οι εσωτερικές πόρτες πόρτες Sabadoor, υπερκαλύπτουν τις ανάγκες σας. Μπορείτε να βρείτε από πόρτες ξενοδοχείων μέχρι κρυφές πόρτες με minimal σχεδιασμό και απαιτητικό design, από μελαμινικά σχέδια μέχρι πόρτες με πατητή τσιμεντοκονία. Γυάλινες εσωτερικές πόρτες, και πόρτες με smart χερούλια!

Στόχος ήταν πέρα από τις κλασικές εσωτερικές να επεκταθούμε και σχεδιαστικά σε άλλο επίπεδο, όπως είναι οι πόρτες με κρυφούς μεντεσέδες Mira, με κάσα αλουμινίου Linear αλλά και με κρυφή κάσα Suite. Όλα αυτά για να μπορεί να ξεχωρίζει σχεδιαστικά ακόμα και στους πιο απαιτητικούς μας πελάτες.

Linear

Οι εσωτερικές πόρτες Linear της Sabadoor είναι μια σειρά ανοιγόμενων θυρών με κάσα αλουμινίου, εξοπλισμένη με πλήθος υλικών, χρωμάτων, σχεδίων και φινιρισμάτων. Με μοντέρνα σχεδίαση που αναδεικνύει την καθαρότητα και την απλότητα των γραμμών. Το διαιρούμενο κατά πάχος, κάσωμα αλουμινίου δίνει την δυνατότητα τοποθέτησης σε όλα τα είδη – φάρδη τοιχοποιίας.

Suite

Εσωτερικές πόρτες με κρυφή κάσα αλουμινίου χωνευτή στον τοίχο.

Άρτιο αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα σε μοντέρνους χώρους. Με την Suite μπορείτε να ‘κρύψετε’ την εσωτερική πόρτα σας πίσω από την τεχνοτροπία της τοιχοποιίας. Το ύψος της μεσόπορτας μπορεί να φτάσει τα 3 μέτρα, ουσιαστικά ακουμπώντας το ταβάνι του έργου. Πρόκειται για μια συνεπίπεδη με τον τοίχο πόρτα που θα δώσει αξία στο έργο σας αλλά και ποιότητα στην καθημερινότητά σας. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται μαγνητική κλειδαριά. Η Suite μπορεί να τοποθετηθεί ιδανικά σε κατασκευή γυψοσανίδας αλλά και τούβλου

Laminate

Η εσωτερική πόρτα Laminate είναι η πίο οικονομική και ταυτόχρονα όμορφη σχεδιαστικά με μεγάλη γκάμα επιλογών χρωμάτων και σχεδίων.

Mira