Εσωτερικές Πόρτες
Mira Εσωτερική Πόρτα

Εσωτερικές Πόρτες

Οι εσωτερικές πόρτες Sabadoor, υπερκαλύπτουν τις ανάγκες σας.

Μπορείτε να βρείτε από πόρτες ξενοδοχείων μέχρι κρυφές πόρτες με minimal σχεδιασμό και απαιτητικό design. Από μελαμινικά σχέδια μέχρι πόρτες με πατητή τσιμεντοκονία. Γυάλινες εσωτερικές πόρτες, και πόρτες με smart χερούλια!

Ο στόχος για τις εσωτερικές πόρτες μιας σύγχρονης οικίας, είναι να δώσουν αξία στην καθημερινότητα, να διευκολύνουν την ζωή, να μειώσουν τον θόρυβο τόσο κυριολεκτίκα, όσο και αισθητικά – αρχιτεκτονικά! Αυτό ακριβώς πετυχαίνει η ευρεία γκάμα εσωτερικών θυρών Sabadoor

Τι είναι αυτό που κάνει τις εσωτερικές μας πόρτες να ξεχωρίζουν;

  1. Κατασκευή κατά παραγγελία στα μέτρα που χρειάζεστε
  2. Αντοχή στο χρόνο
  3. Παρουσία 30 ετών στο χώρο
  4. Ποιότητα υλικών
  5. Αυτόνομη μονάδα παραγωγής

Στην γκάμα μας μπορείτε να βρείτε επίσης συρόμενες πόρτες. Υπάρχουν δυνατότητες δημιουργίας πόρτας-ντουλάπας ή ακόμα και παταριών.

Linear

Η σειρά Linear της Sabadoor είναι μια σειρά ανοιγόμενων θυρών με κάσα αλουμινίου, εξοπλισμένη με πλήθος υλικών, χρωμάτων, σχεδίων και φινιρισμάτων. Με μοντέρνα σχεδίαση που αναδεικνύει την καθαρότητα και την απλότητα των γραμμών. Το διαιρούμενο κατά πάχος, κάσωμα αλουμινίου δίνει την δυνατότητα τοποθέτησης σε όλα τα είδη – φάρδη τοιχοποιίας.

Suite

Εσωτερικές πόρτες με κρυφή κάσα αλουμινίου χωνευτή στον τοίχο.

Άρτιο αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα σε μοντέρνους χώρους. Με την Suite μπορείτε να ‘κρύψετε’ την εσωτερική πόρτα σας πίσω από την τεχνοτροπία της τοιχοποιίας. Το ύψος της μεσόπορτας μπορεί να φτάσει τα 3 μέτρα, ουσιαστικά ακουμπώντας το ταβάνι του έργου. Πρόκειται για μια συνεπίπεδη με τον τοίχο πόρτα που θα δώσει αξία στο έργο σας αλλά και ποιότητα στην καθημερινότητά σας. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται μαγνητική κλειδαριά. Η Suite μπορεί να τοποθετηθεί ιδανικά σε κατασκευή γυψοσανίδας αλλά και τούβλου

Laminate

Η εσωτερική πόρτα Laminate είναι η πίο οικονομική και ταυτόχρονα όμορφη σχεδιαστικά με μεγάλη γκάμα επιλογών χρωμάτων και σχεδίων.

Mira

Οι εσωτερικές πόρτες MIRA αποτελούν συνδυασμό μοντέρνου σχεδιασμού και κλασσικής υφής ξύλου. Κατασκευάζονται με μαγνητική κλειδαριά και 3 κρυφούς μεντεσέδες ρυθμιζόμενους σε 3 διαστάσεις.

Rita

Οι αρχιτέκτονες αγαπούν τις πόρτες RITA . Κατασκευάζονται με μαγνητική κλειδαριά και 3 κρυφούς μεντεσέδες, και έχουν την δυνατότητα να είναι συνεπίπεδες με τα μπασκιά τους είτε ανοίγουν κατά μέσα, είτε κατά έξω!