Μαγνητικό Ατσάλι MRM

sabadoor

Μαγνητικό defender από την εταιρεία Disec, με κωδικό MRM29.

Στις κλειδαριές νέας τεχνολογίας με κύλινδρο, το defender είναι απαραίτητο εξάρτημα για την ολοκλήρωση ενός πακέτου που αποτελείται ακόμη από κλειδαριά νέας τεχνολογίας με καταπέλτη και έναν κύλινδρο ασφαλείας. Το defender είναι ένα ατσάλινο προστατευτικό περίβλημα, που βιδώνει πάνω στο σώμα της κλειδαριάς. Χρησιμοποιείται για να προστατεύσει τον κύλινδρο και την κλειδαριά από προσπάθεια παραβίασης της πόρτας.

Σε τι χρησιμεύει και πως λειτουργεί;

Το defender αυτό χρησιμοποιείται στις κλειδαριές θωρακισμένων πορτών. Τοποθετείται στην εξωτερική πλευρά της πόρτας και βιδώνει πίσω από την κλειδαριά. Μια ατσάλινη πλάκα κλείνει την εσοχή όπου τοποθετείται το κλειδί, προστατεύοντας έτσι και τον εσωτερικό μηχανισμό της κλειδαριάς. Με αυτό τον τρόπο η ταυτότητα της κλειδαριάς παραμένει κρυφή και το έργο των επίδοξων διαρρηκτών γίνεται πιο δύσκολο.

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται πέντε ειδικά μπρελόκ (μαγνητικό κλειδί). Ακουμπώντας το μπρελόκ στην ειδική θέση του defender, η ατσάλινη πλάκα γυρίζει και αποκαλύπτει την εσοχή του κλειδιού.

*Το μαγνητικό κλειδί είναι μοναδικό και μη αντιγράψιμο, παρά μόνο από ειδικά καταστήματα και μετά την επίδειξη της κάρτας ιδιοκτησίας από τον κάτοχο.

Το προϊόν προτείνεται για τοποθέτηση σε όλες τις κλειδαριές θωρακισμένων πορτών, με κύλινδρο.

Εύκολο στην τοποθέτηση. Άριστη ποιότητα στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Χαρακτηριστικά:

  • Το κυρίως σώμα του defender είναι κατασκευασμένο από επισκληρυμένο ατσάλι
  • Η διακοσμητική ροζέτα του είναι επίσης ατσάλινη, γεγονός που την καθιστά ανθεκτική σε προσπάθεια τρυπήματος ή χτυπήματος
  • Το defender βιδώνει πάνω στο σώμα τις κλειδαριάς με περαστές βίδες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να αφαιρεθεί από την έξω πλευρά.
  • Το μήκος του είναι ρυθμιζόμενο. Προσαρμόζεται πάνω στην πόρτα, ανάλογα με την περίπτωση
  • Στην συσκευασία περιλαμβάνονται πέντε μαγνητικά κλειδιά
  • Τα μαγνητικά κλειδιά έχουν προστασία αντιγραφής, δηλαδή αντίγραφα γίνονται μόνο με τον κωδικό που αναφέρεται στην κάρτα ιδιοκτησίας