ΔΙΚΤΥΟ

Η SABADOOR διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων και αντιπροσώπων σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, καθώς και σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού, με σταθερή δυναμική ανάπτυξης.

Με τη φιλοσοφία της επιχείρησης να στοχεύει στη δημιουργία σταθερών και φιλικών σχέσεων με τον πελάτη, το δίκτυο της SABADOOR αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση τεχνο-οικονομικών μελετών, τοποθετεί τα προϊόντα μας και παρέχει υπηρεσίες after-sale service, δημιουργώντας το απόλυτο κλίμα επαγγελματισμού, εμπιστοσύνης και υπευθυνότητας.

Διαμορφώνοντας ένα ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών και στο εξωτερικό, η SABADOOR έχει αναπτύξει μια συνεχή ροή εξαγωγών, καθώς και μια διευρυμένη συνεργασία υπηρεσιών υποστήριξης σε ένα πλήθος χωρών, τόσο εντός, όσο και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με βασικούς συνεργάτες σε χώρες όπως η Γαλλία και η Γερμανία στον γεωγραφικό κορμό της Ευρώπης, αλλά και με κράτη της Μεσογείου, όπως η Κύπρος, η Μάλτα και το Ισραήλ, η δυναμική παρουσία της SABADOOR έχει καθιερωθεί και εντός των συνόρων της Ελληνικής επικράτειας, προσφέροντας προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σε μια ευρύτερη δυναμική αγορά.

Με το διευρυμένο Πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων, η SABADOOR βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε σημείο της Ελλάδας.