Αλεξίσφαιρη Κλειδαριά

GEMINY

Geminy Αλεξίσφαιρη Προστασία Κλειδαριάς
Geminy Αλεξίσφαιρη Προστασία Κλειδαριάς
Geminy Αλεξίσφαιρη Κλειδαριά

Τα προϊόντα GEMINY παρέχουν την πιο εξελιγμένη προστασία για τον κύλινδρο της πόρτας σας από όλες τις γνωστές τεχνικές διάρρηξης και βανδαλισμούς ακόμα και από πυροβολισμό. Μοναδική αλεξίσφαιρη θωράκιση για την κλειδαριά της πόρτας σας.

Αλεξίσφαιρη Κλειδαριά με Ατσάλι Προστασίας GEMINY

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΑΤΣΑΛΙ!

Χαρακτηριστικά του Defender GEMINY

Το Defender Geminy αποτελεί λύση τελευταίας τεχνολογίας για θωρακισμένες πόρτες, έχει σχήμα κυλίνδρου και τοποθετείται πάνω στην υπάρχουσα κλειδαριά. Κατασκευάζεται από ατσάλι ώστε να παρέχει απόλυτη προστασία από όλες τις γνώστες τεχνικές διάρρηξης και προφυλάσσει από βανδαλισμούς.

Το Defender Geminy αποτελεί ένα από τα πλέον αξιόπιστα defenders της παγκόσμιας αγοράς καθώς διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • Έχει υποβληθεί με επιτυχία σε βαλλιστικά tests αντοχής και εκπληρώνει τις απαιτήσεις των ΕΝ 1522, EN 1523 με επίπεδο αντοχής FB6. Η διαδικασία των tests περιλαμβάνει δυο πυροβολισμούς με διάμετρο 5,56×45 και 7,62×51 αντίστοιχα. Η εταιρεία Geminy αποτελεί μία από τις ελάχιστες εταιρείες που κατέχουν πιστοποιητικό για την κατηγορία FB7. Μάλιστα πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας για τοποθέτηση defenders ακόμα και σε πυρηνικά εργοστάσια.
  • Το Defender Geminy έχει υποβληθεί επίσης σε SKG test και έχει λάβει τα μέγιστα αστέρια προστασίας. Αποτελεί την πλέον κατάλληλη επιλογή για θωρακισμένες και αλεξίσφαιρες πόρτες.
  • Το Defender Geminy κατασκευάζεται στη Γερμανία από συμπαγή κομμάτια χάλυβα τα οποία βάφονται σε ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες. Στη συνέχεια επιχρωμιόνονται για να προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή προστασία.